کردستان/ بیش از 700هکتار از منطقه گردنه صلواتآباد سنندج جنگلکاری میشود
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: 776 هکتار از منطقه گردنه صلواتآباد جنگلکاری میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی به نقل از فارس ، بهزاد شریفیپور در جلسه بررسی طرحهای گردشگری گردنه صلوات آباد که در سالن شهدای گمنام برگزار شد، اظهار کرد: منطقه صلوات آباد به دلیل مجاورت با شهر سنندج دارای ظرفیت بالقوهای برای اجرای طرحهای تفریحی و گردشگری است.
وی با اشاره به اجرای طرح مدیریت جامع منابع طبیعی و گردشگری منطقه صلوات آباد با هدف توسعه فضای سبز در سنندج اشاره کرد و گفت: این طرح با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که در صلواتآباد وجود دارد با مشارکت دستگاههای اجرایی تعریف و اجرا میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته و با اعلام آمادگی سرمایهگذار بخش خصوصی یک طرح گردشگری در مقیاس 3 هزار و 500 هکتار در این منطقه تعریف و اجرا میشود.
شریفیپور از سرمایهگذاری 20 میلیون دلاری در این پروژه گریزی زد و گفت: مراحل مطالعات پروژه گردشگری صلوات آباد سنندج آغاز شده و در سال گذشته چالهکنی درختکاری در 217 هکتار از منطقه صلوات آباد انجام شده است.
وی افزود: یک هزار و 570 هکتار از کل مساحت این پروژه در حریم قانونی شهر و مابقی خارج از حریم شهر است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان تصریح کرد: جنگلکاری در سطح 776 هکتار که 146 هکتار آن خارج از حریم شهر است برنامهریزی شده و 33.5 هکتار نهالکاری در حاشیههای آن انجام میشود.
به گفته شریفیپور، سطحی بالغ بر 488 هکتار از این منطقه جز مناطق حفاظت شده است که ورود به آن ممکن نیست و برنامهای جز تثبیت اراضی آن نداریم.
وی از اجرای 22 سازه آبخیزداری سنگی ملاتی در آبراهههای سیلابی در این منطقه خبر داد و گفت: اجرای این پروژه میتواند تحول جدی در توسعه و رونق گردشگری را به دنبال داشته باشد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از حمایت شهرداری سنندج در اجرای این طرح تقدیر کرد و گفت: عملیاتی شدن این طرح نیاز به همراهی همه دستگاهها دارد.
توانمندی روستاها از اولویتهای طرح گردشگری صلوات آباد است
خورشیدوند مشاور پروژه هم در این جلسه اظهار کرد: در اجرای این طرح توانمندسازی روستاها به لحاظ صنایع دستی و جاذبههای غذایی، گردشگری و غیره دیده شده است.
وی تصریح کرد: همدلی و همراهی دستگاههای مختلف زمینه تسریع هرچه بیشتر این طرح را فراهم میکند.
وی گفت: نمونه موفق اما در مقیاس کوچکتر این پروژه در لرستان اجرا شده است معتقدیم با توجه به ظرفیتی که در صلوات آباد سنندج وجود دارد موفق تر از انجا عمل خواهد شد.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |