بهکارگیری 36 دیدهبان حریق در گلستان/ استقرار بالگرد اطفای حریق در گلستان دائمی باشد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با تشریح اقدامات انجام شده برای پیشگیری از حریق در جنگل ها، از بهکارگیری 36 دیدهبان حریق در این استان خبر داد.
عبدالرحیم لطفی گفت: در ابتدای سال 1401 شاهد بارندگی های مناسبی در سطح استان بودیم و خوشبختانه طبیعت توانست تا حدودی سرسبزی و شادابی از دست داده در سال 1400 را مجدد بازیابی کند و این مهم پوشش علفی جنگل ها را افزایش داد و خطر آتش سوزی را چندبرابر کرد.
وی افزود: با توجه به خطر وقوع حریق در جنگل ها، اولین هشدارها را از طریق رسانه ها و جراید و فضای مجازی اعلام کردیم و در جلسه مدیریت بحران با محوریت کارگروه حریق، وظیفه مندی هر دستگاه مشخص شد و ما به عنوان محافظ اصلی حفاظت از منابع طبیعی، جنگل و مراتع نقش به سزایی در خرداد ماه جاری داشتیم، همکاران ما در روزهای گرم در آماده باش کامل بودند و با جدیت بیشتری در عرصه ها حضور یافتند و همه این اقدامات موجب شد تا هنگام برداشت محصولات کشاورزی، خطری عرصه های منابع طبیعی و جنگل ها را تهدید نکند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان از بهکارگیری 36 دیدهبان حریق در گلستان خبر داد و افزود: این افراد از نیروهای بومی و جنگلنشین هستند و از هم اکنون تا انتهای تابستان با توجه به گرمای هوا و احتمال حریق در مزارع 100 گروه 11 نفره مردمی از پایگاه های بسیج و مردم بومی منطقه ساماندهی شدند و طی دو الی سه مرحله تحت آموزش قرار گرفتند و بخشی از تجهیزات و لباس حریق نیز برای آنها تهیه شده است.
لطفی با بیان اینکه امکانات ما کفاف تجهیز همه افراد این گروه های 11 نفره را نمی دهد، گفت: تجهیز این گروه ها به امکانات ضدحریق حداقل به یک و نیم الی چهار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد البته تجهیزات انفرادی اطفای حریق برای نیروها و همکاران ما به اندازه کافی در استان گلستان وجود دارد و در پایان سال 1400 اعتباراتی به استان تخصیص یافت که با استفاده از آن حدود 400 میلیون تومان تجهیزات انفرادی خریداری شده است.
وی تأکید کرد: برخی از تجهیزات و امکانات انفرادی ما در حوزه اطفای حریق بر اثر اطفای 400 فقره آتش سوزی در سال 1400 مستهلک شده بود که با تخصیص اعتبار مجدد تجهیز و خریداری شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با بیان اینکه یک هزار و 100 گروه مردمی به عنوان همیار محافظ طبیعت برای پیشگیری از حریق جنگل ها به ما کمک می کنند، تصریح کرد: این نیروها در قالب 100 گروه 11 نفره با ما همکاری دارند.
لطفی با بیان اینکه در حوزه اطفای حریق به تجهیزات فردی بیشتری نیاز داریم، متذکر شد: هلی کوپتر اطفای حریق باید همیشه در گلستان به ویژه در شرق استان مستقر باشد، متأسفانه هنوز تجهیزات سوخت رسانی فرودگاه کلاله تهیه نشده که این مهم در سفر اخیر رئیس جمهوری پیگیری شد و تجهیز سوخت رسانی به فرودگاه کلاله امسال تکمیل خواهد شد تا استقرار هلی کوپتر به ویژه در فصل تابستان در این فرودگاه همیشگی باشد مخصوصا در فصل تابستان که شرایط بحرانی است این مهم بیش از پیش احساس می شود.
وی با بیان اینکه برخی از وسایل خودرویی ما در سال 1400 دچار سانحه و مشکل شد که برای رفع مشکلات خودروها نیاز به تجهیزات و تخصیص اعتبار داریم، یادآور شد: متأسفانه در حال حاضر حداقل 6 خودروی ما به دلیل نیاز به تعمیر اساسی در پارکینگ خوابیده است.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |