کاهش ۷۰ درصدی ورود چوب قاچاق به استان اصفهان
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان میزان کشفیات چوب قاچاق در استان اصفهان در ۶ ماه نخست امسال را ۸۰ تُن اعلام کرد و گفت: در این مدت همچنین چهار تن زغال قاچاق کشف شد.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان میزان کشفیات چوب قاچاق در استان اصفهان در ۶ ماه نخست امسال را ۸۰ تُن اعلام کرد و گفت: در این مدت همچنین چهار تن زغال قاچاق کشف شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها و مراتع به نقل از خبرنگاران جوان- سرهنگ علیرضا طاهری دلیل کاهش محمولههای قاچاق به استان را برخورد قانونی نهادهای انتظامی و قضایی عنوان کرد و ادامه داد: افزایش جرائم و احکام سبب شده است که چنین اقدامات تبهکارانهای کاهش یابد.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به همکاری مستمر دادستانی برای جلوگیری از تخریب عرصههای طبیعی و پوشش گیاهی خاطرنشان کرد: به غیر از جریمههای مربوط به قاچاق چوب، برای قطع درختان احکام جداگانهای صادر میشود.
طاهری با بیان اینکه قطع درختان و ورود آن به استان اصفهان از مبداء استانهای کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری صورت میگیرد تصریح کرد: در ارتباط با این کشفیات برای ۲۵ نفر پرونده قضایی تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: در این مدت قطع درختان در مناطق جنگلی زاگرس در محدوده استان اصفهان گزارش نشده و دلیل آن برخورد بازدارنده با سودجویان بوده است.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تاکید کرد: رصد اقدامات متخلفان و برخورد با سودجویان بطور جدی در دستور کار است و این نهاد از هیچ کوششی در این راه که به حفظ جنگلها و مراتع میانجامد دریغ نخواهد کرد.
نگاهی به وضعیت عرصههای طبیعی اصفهان حاکیست که این خطه با ۲۴ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن را معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار عرصههای منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل معادل (۴ درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع معادل (۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان معادل (۳۲ درصد) در بر گرفته است.
جنگلهای استان اصفهان بطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارند.
استان اصفهان از نظر تقسیم بندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود.
این استان واقع در مرکز کشور اقلیم خشک و نیمه خشک دارد و از این پهنه ۳.۲ میلیون هکتار معادل ۳۲ درصد سطح استان را اراضی بیابانی و شنزار تشکیل میدهد که بطور عمده در بخشهای شمالی و شرقی آن پراکنده است.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |