تولید ۲۲۰ هزار اصله نهال جنگلی در کهگیلویه و بویراحمد

تاریخ انتشار : 1400/07/18 - ساعت انتشار: ١٣:١٥ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از تولید ۲۲۰ هزار اصله نهال از گونه های مختلف جنگلی در سه نهالستان این استان در سالجاری خبر داد.

رئیس جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد  از تولید ۲۲۰ هزار اصله نهال از گونه های مختلف جنگلی در سه نهالستان این استان در سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت - جواد رحیمیان افزود: این تعداد نهال شامل گونه های بلوط، صنوبر، زبان گنجشک، کهور و اکالیپتوس می باشد که در نهالستان های کهگیلویه و بویراحمد برای غرس در جنگل ها و زراعت چوب تولید شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از جنگل های استان هرساله به دلایلی مانند آتش سوزی دچار آسیب می شود، گفت: هرساله بخشی از جنگل های کهگیلویه و بویراحمد با غرس نهال ترمیم می شود.

رحیمیان تصریح کرد: امسال عملیات جنگل کاری با نهال و بذر در یک هزار و ۳۵۰ هکتار از جنگل های استان پیش بینی شده است.

وی ابراز کرد: نقشه عملیات  پیشنهادی جنگل کاری امسال در یکهزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی این استان تهیه شده است.

 رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۳۵ هزار هکتار جنگل به صورت دست کاشت در استان ایجاد شده است.

رحیمیان اظهار کرد: جنگل های دست کاشت به صورت نهالکاری و بذرپاشی است که در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد از گونه های کنار، کهور و اکالیپتوس و بادام و در مناطق سردسیری  استان بیشتر از گونه های بلوط، بنه وزبان گنجشک ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: عدم پراکنش بارندگی به طور مناسب بویژه در فصل رویش، وضعیت توپوگرافی کوهستانی استان، نداشتن نیروی انسانی کافی، معارضات و عدم استقبال مردم در سامان های عرفی، کوتاه بودن فصل اجرای عملیات جنگل کاری و ابلاغ دیر هنگام اعتبارات لازم از مهمترین مشکلات بخش جنگل کاری استان است.

رئیس اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۲۰ هزار هکتار از جنگل های بلوط این استان بر اثر تغییرات اقلیمی، خشکسالی های پی در پی و نفوذ ریزگردها و شیوع آفت دچار خشکیدگی شده است.

وی ادامه داد: در راستای صیانت از جنگل های این استان انجام عملیات اصلاحی در ۵۰۰ هکتار از جنگل های این استان سال گذشته انجام شد.

رحیمی افزود: ۳۶۰ هزار اصله  نهال در سه شهرستان کهگیلویه، بویراحمد و گچساران از نوع کنار، کهور، اکالیپتوس و تعدادی از گونه های زاگرسی اعم از بلوط، بنه، زالزالک و گلابی وحشی سال گذشته تولید شد.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here