اجرای طرحهای مرتعداری منجربه افزایش تولید گوشت قرمز عشایر شهرستان سبزوار می شود.

تاریخ انتشار : 1403/03/23 - ساعت انتشار: ١١:٤٥ - گروه خبری : اخبار شهرستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی‌؛ تولیدات دامی عشایر شهرستان سبزوار معادل 18 درصد کل تولید گوشت در شهرستان است که با اجرای طرح های مرتعداری قابلیت افزایش را دارا می باشد

ریس اداره منابع طبیعی و ابخیزداری شهرستان سبزوار با بیان این خبر گفت عشایر بخش روداب شهرستان با 2100 نفرجمعیت، بالغ بر30هزار راس دام سبک و2هزار دام سنگین  دارند که از اهمیت اقتصادی بالقوه ای در تولیدات دامی از جمله گوشت قرمز برخوردار می باشند.
عباسعلی کیانی فرد با اعلام این مطلب افزود: طرحهای مرتعداری در مراتع ذوالفرخ و گراو تهیه شده و 100هکتار نهاکاری با همکاری مرتعداران در مرتع گراو در سنوات گذشته اجرا که باعث افزایش تولید علوفه گردیده است. 
ایشان اظهار داشت: با استفاده بهینه از مراتع ییلاقی قشلاقی و تهیه و اجرای طرح های مرتعداری در مراتع کلاته قیچی، ربیعیه، ریزاب، تنبل گز، موسی اباد، چاه تلخ و دوچاهی شاهد افزایش میزان تولید گوشت قرمز و عشایر خواهیم بود. 
کیانی فرد در اهمیت بهره برداری اصولی از مراتع گفت این پتانسیل فقط در 8 درصد اراضی ملی شهرستان یعنی 45 هزار هکتاری بوده که عشایرازان بهره می بردند.
ریس اداره منابع طبیعی  وابخیزداری شهرستان سبزوار برحمایت همه جانبه ازعشایر، این قشر مولد که در سخت ترین شرایط به تولید مبادرت می ورزد تاکید نمود واموزش واگاهی بخشی به عشایر،روستاییان وساکنین محلی را برای حفظ،مراقبت ،احیاء ،توسعه وبهره برداری مطلوب وموثراز عرصه های منابع طبیعی 
ضروری برشمرد.
نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج