در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در سال ,جهش تولید با مشارکت مردم ،برگزار شد
کارگاه آموزشی توانمند سازی زنان روستایی

تاریخ انتشار : 1403/01/09 - ساعت انتشار: ١٠:٣٧ - گروه خبری : اخبار استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی اولین کارگاه توانمندسازی زنان روستايي در سال جدید با حضور هفتاد نفر از زنان روستایی شهرستان های نیشابور ، زبرخان و میان جلگه برگزار گردید .

حسین خافی دبیر شورای همیاران طبیعت استان در این کارگاه گفت : زنان روستایی به عنوان پرچمداران پیشرفت‌ جامعه ، سهم بزرگی در حوزه اقتصاد و خانواده ایفا می کنند .  
وی گفت : توانمند سازی زنان روستایی علاوه بر تاثیر مستقیم بر معیشت خانواده ، نقش مهمی در اقتصاد روستا و توسعه جوامع روستایی دارد. 
سیدمسعود هدایتی معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان نیز برگزاری این کارگاه را متناسب با شعار سال ۱۴۰۳ دانست و افزود: زنان سرزمین اسلامی ، شیرازه و نیروی محرک خانواده هستند که به عنوان الگو در سرتاسر جهان معرفی می شوند.  
همچنین مومن زاده معاون امور جوانان هلال احمراستان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین کارگاه‌هایی گفت : تا کنون تجربه های موفقی  ازاجرای فعالیت های مشترک با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی داشته ایم از جمله برگزاری پویش صد در سال گذشته که مقام اول کشور را کسب کردیم .  
وی افزود : از دیگر فعالیت های مشترک جمعیت هلال احمر استان با منابع طبیعی و آبخیزداری ، مشارکت در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت است که برای انجام امر مهم درختکاری که صدقه جاریه محسوب می شود با همکاری دو دستگاه در حال اجراست .  
 
اعظم ملائی رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی  هدف از برگزاری این کارگاه را جلب مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و حفظ ، احیا و توسعه منابع طبیعی دانست و افزود زنان به عنوان مربیان نسل آینده و مدیر خانواده می توانند منشا اثر فراوانی در امر حفظ و احیا منابع طبیعی در جامعه باشند .  
ملایی گفت : اولین کارگاه آموزشی ترویجی توانمند سازی زنان روستایی در سال جدید با هدف تبیین اهمیت و نقش زنان روستایی در حفظ منابع طبیعی و تشریح الگوهای موفق حضور زنان در عرصه منابع طبیعی در سایر نقاط کشور، در شهرستان نیشابور برگزار شد که در آن علاوه بر آموزش چگونگی تولید نهال با استفاده از  قلمه سنجد ، تعداد سی هزار قلمه سنجد بین حاضرین توزیع گردید. 
شایان ذکر است این  کارگاه  با حضور سیدمسعود هدایتی معاون داوطلبان ، رضا مومن زاده معاونت امور جوانان و معاونت دانش آموزی  جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و  اسماعیل شاه بیگی رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور برگزار شد که در آن هفتاد نفر از بانوان داوطلب و عضو خانه های هلال روستایی حضور داشتند .
نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج