میان جلگه نیشابور جبهه اصلی مقابله با بیابان‌زایی

تاریخ انتشار : 1402/02/30 - ساعت انتشار: ١٣:٣٣ - گروه خبری : اخبار شهرستان

سهرابی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور به همراه رئیس حوزه قضایی میان جلگه و فرماندهان انتظامی منطقه ضمن بازدید از تاغزارها و اراضی ملی این بخش در گفتگوی کوتاهی گفت

سهرابی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور بابیان این مطلب افزود: بخش میان جلگه بزرگترین بخش شهرستان نیشابور بوده که با جمعیتی بالغ بر 40 هزارنفر و وسعت بیش از 240 هزارهکتار پتانسیل بالایی برای توسعه و پیشرفت دارا می باشد.

سهرابی رئیس  اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور  به همراه رئیس حوزه قضایی میان جلگه و فرماندهان انتظامی منطقه ضمن بازدید از تاغزارها و اراضی ملی این بخش در گفتگوی کوتاهی گفت: تقریباً تمامی ۱۵۰۰۰هکتار عرصه های تاغزار طبیعی و دست کاشت شهرستان نیشابور در این بخش واقع شده و این بدان معنی است که جبهه اصلی مقابله با بیابان‌زایی، نفوذ شن های روان و ریزگردها در بخش میان جلگه شکل گرفته است.

سهرابی یادآور شد : تمرکز بر اجرای پروژه‌های بیابان زدایی در این بخش و کنترل فرسایش بادی و ریزگردها موجب بهبود شرایط زیست محیطی در پهنه ی وسیعی از شهرستان فیروزه تا تربت حیدریه خواهد شد.

وی ادامه داد از 220 هزار هکتار وسعت عرصه بیابانی میان جلگه 1900 هکتار آن در طول 5 سال گذشته با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال پروژه هایی همچون نهالکاری ، مدیریت هرز آب ، آبیاری سنواتی  و مدیریت جنگلهای دست کاشت در آن عرصه اجرا گردیده است.

وی افزود: خوشبختانه در سال جاری نیز اعتبارات مناسبی برای اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی در این بخش اختصاص یافته است.

سهرابی همچنین گفت: بخش میان جلگه با قابلیت های فراوان دیگری همچون حوزه های آبخیز وسیع و رودخانه های مهم بزق، شوررود، کوهسرخ و کال شور و نیز وجود مناطق حفاظت شده و پتانسیل بالای کشاورزی عرصه ای بکر فراهم آورده که با توسعه‌ی زیرساخت ها در زمینه صنعتی نیز ظرفیت فراوانی در این بخش وجود دارد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج