آغاز پروژه های مدیریت جنگل های دست کاشت و آبیاری سنواتی در خلیل آباد
حمید ترابی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل آباد از آغاز پروژه های مدیریت جنگل های دست کاشت تاغ و آبیاری سنواتی در این شهرستان خبر داد.
حمید ترابی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل آباد از آغاز پروژه های مدیریت جنگل های دست کاشت تاغ و آبیاری سنواتی در این شهرستان خبر داد.
ترابی افزود: پروژه مدیریت جنگل های دست کاشت تاغ در منطقه عباسیه این شهرستان به صورت مبارزه با آفات و بیماریها با هدف تثبیت و حفظ این تاغزارها در منطقه کانون بحران در سطح 100 هکتار با اعتبار 400 میلیون ریال اجرا می گردد.
وی ادامه داد: همچنین پروژه آبیاری سنواتی نیز در منطقه جنوب کندر که از مناطق کانون های بحران فرسایش بادی شهرستان هستند با هدف آبیاری سنواتی طرح های نهالکاری جهت استقرار اولیه نهال های کاشته شده و افزایش پوشش گیاهی و تثبیت شن های روان در سطح 250 هکتار با اعتبار 1300 میلیون ریال اجرا می گردد.
وی گفت: از 150 هزار هکتار مساحت شهرستان خلیل آباد را 45151 هکتار جز مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی و 35618 هکتار جزء کانون فرسایش بادی میباشد که تا کنون بالغ بر 20 هزار هکتار تاغ کاری در مناطق جنوبی و بیابانی اجرا شده است که از اثرات مثبت آن می توان جلوگیری از ریزگردها، تولید علوفه و تثبیت زندگی در شهر و روستاها عنوان کرد.
ترابی با بیان اینکه بیابانزایی وخطر ریزگردها پدیده ایست که در سالهای اخیر، صاحب نظران علوم زمین شناسی از آن به عنوان زلزله خاموش یاد می کنند، حادثه ای تدریجی را در سطوح مختلف به همراه دارد اما با بیان این اوصاف روند این پدیده با اجرای درست طرح های بیابانزایی و مدیریت مناطق بیابانی قابل کنترل و پیشگیری است
ارسال به دوست