توسعه پایدار جنگل های دست کاشت بیابانی شهرستان نیشابور نیازمند مشارکت مردم
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی ، حفاظت و توسعه پایدار جنگل های دست کاشت بیابانی شهرستان نیشابور تنها با مشارکت مردم و جوامع محلی امکان پذیر است
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی ، حفاظت و توسعه پایدار جنگل های دست کاشت بیابانی شهرستان نیشابور تنها با مشارکت مردم و جوامع محلی امکان پذیر است .
حسین سهرابی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور با اعلام این خبر گفت: عوامل طبیعی و انسانی منجر به کاهش پوشش گیاهی در مناطق بیابانی شده و علاوه بر بروز ایجاد طوفان های همراه با ریزگردها موجب از بین رفتن بیشتر منابع طبیعی تجدید شونده و نهایتا تهدید زندگی انسانها در دیگر موجودات زنده خواهد شد.
وی به نقش و جایگاه مردم و جوامع محلی در حفظ و نگهداری جنگل های دست کاشت بیابانی اشاره کرد و گفت گسترش عرصه های بیابانی در شرایط تغییرات اقلیمی و خشکسالی که بعنوان یک تهدید جدی برای جنگل های دست کاشت بیابانی محسوب می شود مطرح بوده که اثر گذاری جوامع محلی و مرتعداران در حفظ و نگهداری این میراث عظیم طبیعی حائز اهمیت می باشد .
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیشابور خاطر نشان کرد در دو سال اخیر بیش از 370 هکتار نهال کاری در عرصه های بیابانی شهرستان با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال اجرا شده و حفاظت و مراقبت و نگهداری این عرصه ها از 15000 هکتار جنگل های دست کاشت نیز با تلاش بدون وقفه یگان حفاظت و همیاران طبیعت محافظت می گردد.
سهرابی ادامه داد برای بهره برداری و استفاده مطلوب از مناطق بیابانی علاوه بر اجرای پروژه های توسعه مدیریت این مناطق لزوما راهکارهای ترویجی و تشویقی جهت ترغیب جوامع محلی و روستائیان در امر حفاظت ضروری می باشد .
ارسال به دوست