در شش ماهه ابتدای سالجاری:
دیدار حضوری با بیش از 1100 نفر گنابادی موثر در ترویج فرهنگ منابع طبیعی
روستائيان اقشار زحمتكش جامعه و محور توليد در كشورند و رسيدگي به مشكلات آنان علاوه بركمك به رشد و توسعه كشور موجب ترویج فرهنگ منابع طبیعی میباشد که دیدار با بیش از 1100 نفر افراد موثر در حفظ و صیانت از عرصه های منابع طبیعی مبین این موضوع میباشد.
روستائيان اقشار زحمتكش جامعه و محور توليد در كشورند و رسيدگي به مشكلات آنان علاوه بركمك به رشد و توسعه كشور موجب ترویج فرهنگ منابع طبیعی میباشد که دیدار با بیش از 1100 نفر افراد موثر در حفظ و صیانت از عرصه های منابع طبیعی مبین این موضوع میباشد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گناباد با بیان این خبر گفت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بنا بر رسالت خود در محل 27 روستا با 281 بهره بردار دیدار و جهت رفع مشکلات مردم از جمله اختلافات مرزی بین روستاهای شهرستان های همجوار در بحث تداخل اراضی ملی و کشاورزی، وضعیت مالکیت اراضی در روستاها، احداث سیل بندها و سدهای آبخیزداری، لایروبی کانال های آبیاری، رفع مشکلات پروانه داران مجاز چرای دام، تعیین حد و مرز پلاک های بین روستایی مورد بررسی قرار داده است.
مجتبی محرابی افزود: اعضاي شوراهاي اسلامي روستا كساني هستند كه از نزديك با مشكلات مردم روبرو هستند لذا با حضور 44 تن از اعضاء شورا از 11 روستا و شهر مشکلات مردم در ارتباط با منابع طبیعی و آبخیزداری در محل اداره بررسی و رسیدگی به عمل آمد.
وی ادامه داد : از آنجا که آشنایی دانش آموزان و دبیران با مباحث مرتبط با حوزه منابع طبیعی می تواند موجب مشارکت آحاد جامعه در حفظ منابع طبیعی گردد لذا برای آشنایی بیشتر و ترویج فرهنگ منابع طبیعی ، 140 تن از دبیران مدارس شهرستان و 453 دانش آموز مورد آموزش قرار گرفتند. همچنین تعاملات سازنده ای با کنشگران اجتماعی ، کوه نوردان، دوچرخه سواران و سازمان های مردم نهاد انجام پذیرفت و طی 8 نشست با 55 نفر فعال در این حوزه ها بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گناباد یادآورشد: از ابتدای سال جاری اقدامات و پروژه های اجرا شده در دست اجرا طی 9مرحله مورد بازدید 132دانشجو از دانشگاه های فردوسی مشهد، مجتمع آموزش عالی گناباد، دانشگاه تربت حیدریه و دانشگاه بیرجند قرار گرفت. این بازدید ها در جهت افزایش آگاهیهای عمومی و تخصصی در زمینه های مختلف منابع طبیعی همچنین آموزش عملی آموخته های تئوری دانشگاه ها صورت می پذیرد.
محرابی اضافه کرد: بخش معدن به سبب ماهیت خود را درون مجموعه بزرگ منابع طبیعی و محیط زیست جانمایی میکند. لازمه بقای بخش معدن تعامل جدی با هریک از بخشهای مزبور می باشد لذا در پی حداکثرسازی تعامل منابع طبیعی جلسه ای با حضور 20 معدن فعال در گناباد برگزار گردیدو بر حفظ و حراست از عرصههای منابع طبیعی و رعایت دقیق اجرای مجوز برداشت از معادن تاکید گردد
وی در پایان ضمن تاکید بر توسعه ارتباطات و حضور مستمر در بین مردم بر پاسخگو بودن مسئولین منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان در قبال وظایف و ماموریتهای خویش اعلام آمادکی نمود.
ارسال به دوست