حفظ وتوسعه منابع طبیعی با گسترش ارتباطات مرزی

تاریخ انتشار : 1402/08/15 - ساعت انتشار: ١٣:٣٤ - گروه خبری : اخبار شهرستان

حمیدرضا اقبالی بیان کرد: برقراری ارتباط و تعامل مستمر میان بهره برداران و آحاد مردم با طبیعت موجب می شود تا مردم و بهره برداران بهترین استفاده ممکن را از منابع طبیعی ببرند و در عین حال به عنوان یک امانت برای نسل های آینده از آن محافظت نمایند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن با بیان این خبر گفت: توسعه  ارتباطات مردمی با فرهنگ منابع طبیعی و تقویت هویت فرهنگی و ارزش های اجتماعی، کمک شایانی به پیشبرد اهداف این مجموعه می کند.

حمیدرضا اقبالی بیان کرد: برقراری ارتباط و تعامل مستمر میان بهره برداران و آحاد مردم با طبیعت موجب می شود تا مردم و بهره برداران  بهترین استفاده ممکن را از منابع طبیعی ببرند و در عین حال به عنوان یک امانت برای نسل های آینده از آن محافظت نمایند.

اقبالی افزود یکی از سیاست های اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن تعامل و ارتباط مستقیم با بهره برداران و جلب مشارکت آنان در بحث حفاظت و بهره برداری صحیح از منابع طبیعی میباشد که در همین راستا  ودر شش ماهه اول سال جاری  بیش از 15 دیدار مردمی بصورت دهگردشی با حضور مسئولین شهرستان از جمله فرماندار، دادستان و... و همچنین حضور در مصلای نماز جمعه و مراسمات مختلفی که در سطح شهرستان برگزار می شود در جهت پاسخ گویی به سوالات مردمی و ارتقاء فرهنگ حفاظت از عرصه های منابع طبیعی انجام گرفته است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن گفت یکی دیگر از گروههای هدف این اداره جهت برقراری ارتباط مستقیم و معرفی مفاهیم مربوط به منابع طبیعی، کودکان و دانش آموزان می باشند که در این راستا با انعقاد تفاهم نامه با اداره آموزش و پرورش از ابتدای سال جاری تاکنون همکاران این اداره با برگزاری 23 نشست و برگزاری کارگاههای آموزشی با استفاده از راههای ارتباطی و آموزشی جذاب از قبیل نمایش عروسکی و تئاتر موجب آشنایی بیشتر این قشر تاثیرگذار جامعه با منابع طبیعی  و اهمیت آن اجرا گردیده است.

اقبالی یاداور شد  : در طی این بازدیدها و جلسات  حضوری و کارگاهای آموزشی  تا کنون حدود1200 همیار طبیعت جذب شده است و و پیش بینی می شود تا پایان سال این رقم به  1700 همیار طبیعت جذب رسد.

 رئیس اداره منابع طیعی و آبخیزداری بردسکن در پایان خاطر نشان کرد:  شهرستان بردسکن دارای 670.000  هکتار عرصه ملی می باشد و حفاظت که این عرصه وسیع ارتباط مستمر با مردم جهت مشارکت در امر حفاظت و توسعه منابع طبیعی را میطلبد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج